Velkommen / Foreningsinfo

Historie

Historie

Hammershøj Og Omegns Jagtforening blev stiftet d. 3 maj 1931 med hele 24 medlemmer. De første 30 år var foreningen hovedsagelig aktiv indenfor udsætning af fasaner og agerhøns i lokalområdet, samt at man udstedte præmier for bekæmpelse af krager, skader og lækatte. Flugtskydning har også fulgt foreningen i stort set alle år, men det har knebet med at have sin egen bane, så man har nydt godt af naboforeningernes.

I nutiden er det hundetræning, riffelskydning og de årlige rævejagter, som er de største arrangementer i foreningen, men også en fisketur på havet, og foredragsaftener er at finde blandt de tilbud som foreningens 200 medlemmer kan nyde godt af. Det største aktiv i dag er dog klubhuset som foreningen sad til leje i, men blev ejer af 1/10 1999 .

Huset er nu blevet renoveret af foreningens medlemmer, så det nu er et attraktivt sted at mødes til forskellige arrangementer. Læs mere om arrangementerne her.

Ved receptionen til foreningens 70 års jubilæum, blev der hædret 2 personer, Jens Conrad Jespersen og Harald Ostenfeldt, som hver fik overrakt 50 års jubilæumsnål samt et æresmedlemsbevis. Jens sad i bestyrelsen fra ’53 til ’61 og har haft stillet terræn til rådighed til både hundetræning og flugtskydning. Harald sad fra ’70 til ’76 og er stadig aktiv, mest på foreningens fisketure.

D. 28/9 2007 nåede Hammershøj Og Omegns Jagtforening en milepæl i foreningens 76 års historie, formanden gennem 20 år Christian Harbo takkede af og ny formand blev Finn Støttrup.

Renovering

Vi har igennem mange år haft et ønske om at totalrenovere vores hus, og siden vi købte huset d. 3/11 1999 har der været foretaget mindre tiltag for at opretholde en fornuftig stand . Vi har siden formået at oparbejde midler , samt indhente tilskud nok, til at foretage en egentlig renovering . Der blev lavet en byggeplan og d. 1/3 2008 startede vi på renoveringen , og mange velvillige hænder har gjort, at alt arbejdet er foretaget ved ulønnet arbejdskraft. En stor tak til alle de involverede.

Vi står nu med et resultat som vi er meget stolte af. Hele huset forsynet med nyt flisegulv. Nyt køkken med nyt service, og delvis nye hvidevarer. Herre og dame toiletter. Ny mellemgang/depot. Flot mødelokale med nye borde og stole. Ny varmepumpe for opvarmning.

Det skal hermed også nævnes at tilskud fra Danmarks Jægerforbund samt Viborg kommune (lokaletilskud) har haft en afgørende betydning for vores projekt.

Derudover har vi været heldige at forskellige firmaer og personer har sponsoreret projektet på enten den ene eller den anden måde. Dette siger vi mange tak for.

 

I forbindelse med renoveringen af vores klubhus vil hermed gerne takke de sponsorerende virksomheder og personer

 

Kvorning Vognmandsforretning/Steen Lykkegård

Container

 

Hammershøj Vognmandsforretning /Børge Lykkegård

Perlegrus

 

Anton Seeberg

Minigraver

 

Hammershøj Teglværk

Mursten og rist

 

Harbo’s Profilteknik

Støvlebørste

 

Taulborg VVS / Karsten Jensen

Vask og håndvaskbatteri

 

LMG Randers / Line Kastbjerg

Vask og håndvaskbatteri

 

XL Hobro

Bordplade

 

Entreprenør Johnny Skamriis

Aftag brokker/udlæg beton

 

Tom Sommer

Udlån girafsliber

 

Hammershøj beton

Belægningssten

 

Hammershøj Andelskasse

Tilskud

 

Hammershøj Brugs

Øl og vin til reception/hjælperfest

 

Hammershøj Bageri

Kransekage til hjælperfest

 

 

Claus Andersen

Vildtkrog

 

Lis og John Balle

Stakit

 

Rene Kvist

Ovn og kogeplade

 

Emmy Nielsen

Fjernsyn

 

Finn Støttrup

Sokkelskuffer

 

Per Fisker

3 barstole

 

Jørn Kærsgaard

Støvlebørste

 

Aksel Dalsgaard

6 termokander

 

Keld Nielsen

Toiletlamper

 

Christian Harbo

Spotlamper

 

Ole Nielsen

Mappe og billeder

 

 

Her kan du finde diverse info om foreningen
Hammershøj og Omegns Jagtforening